Z-One Concept

Wij werken met producten van Z-One Concept. Dit is een Italiaans kappersmerk dat erg innovatief is. Het uitgangspunt is mooi en gezond haar. Om dat te bereiken worden zoveel mogelijk ecologische producten gebruikt.

Zo kleuren wij met No Inhibition Multi Color, de eerste SLS-vrije kleuring, die niet alleen een stralend resultaat garandeert, maar ook een verjongend effect heeft op het haar. De stylingproducten van No Inhibition bevatten organische elementen, die de haarstructuur beschermen tijdens en na elke styling. De basis van deze producten is de guaranaplant. De geuren zijn roos, kaneel, ceder en grapefruit.

Daarnaast is er de milk_shake. Dit is een complete lijn met verzorgings- en stylingproducten. Deze bevatten melkproteïnen die een conditionerende werking hebben op de haarstructuur. De geuren zijn zoeter en gemaakt met een knipoog naar echte melkproducten, zoals Whipped Cream, een conditioner die ruikt naar en eruit ziet als slagroom.

Dan hebben we nog een verzorgingslijn Simply Zen. Deze producten bieden de oplossing voor elke hoofdhuid en ieder haarprobleem. In tegenstelling tot de vorige lijnen bevatten deze producten weinig parfum. De basis bestaat uit essentiële oliën, natuurlijke klei, vitaminen en botanische extracten.

En als laatste is er de Urban Tribe. Dit is een milieuvriendelijke lijn met verfijnde formules met respect voor haar en welzijn. Ecologisch bewustzijn is de basis en filosofie waar Urban Tribe voor staat. Het bevat organische en actieve natuurlijke botanische ingrediënten en het is niet getest op dieren. De ingrediënten zijn 90% biologisch. De verpakkingen en merchandising materialen zijn 100% recyclebaar.

Voor meer informatie over onze producten verwijzen we u graag naar www.z-oneconcept.com.